Terugkijken: webinar ‘het beste verzendmoment voor e-mail marketing’


Bepaal het beste verzendmoment voor e-mail marketing

“Het verzendmoment heeft veel invloed op de openratio van campagnes. Als je de resultaten van campagnes en nieuwsbrieven wilt verbeteren, dan kan je het verzendmoment niet laten liggen! ”

Op maandag 1 december 2020 lieten Peter van der Schaar en Tim Stamer van Basedriver zien hoe je het beste verzendmoment bepaalt voor jouw campagnes.

Tijdens het webinar zijn praktische voorbeelden en inzichten uit analyses van Basedriver besproken. Het webinar is live bezocht door meer dan 90 marketeers met zeer positieve reacties.

Kon je er niet bij zijn? In deze post kan je de presentatie en video vinden en terugkijken. Wil je meer weten over Basedriver? Dan kan je altijd contact met ons opnemen of je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Terugkijken van de video-registratie

Presentatie webinar ‘het beste verzendmoment’

 

Meestgelezen marketing artikelen

Met Basedriver helpen we marketing teams met de omslag naar een datagedreven werkwijze. Dat doen we onder andere met ons weblog. Met onze artikelen proberen we je te helpen relevantere campagnes te maken, meer resultaat te halen uit content én je omzet te vergroten.

Dit zijn de meestgelezen artikelen uit ons marketing weblog

E-mail marketing strategie: in vijf stappen meer omzet uit e-mail marketing
Marketing tools: een overzicht van onmisbare marketing tools voor B2B en B2C
Retentie marketing: 6 tips om te voorkomen dat abonnees opzeggen
Zo verhoog je de openratio van e-mail marketing campagnes
Het beste verzendmoment voor e-mail marketing

Datagedreven werken met Basedriver

Met Basedriver helpen we marketing teams om de omslag te maken naar een datagedreven werkwijze. Dat doen we met ons  digital marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. Maar ook met een bewezen strategie in vijf stappen waar teams betere resultaten mee boeken. Daarnaast delen we onze kennis met ons weblog, video’s en LinkedIn.

Met Basedriver zorgen ervoor dat ze hun content aan de juiste klant aanbieden en conversie verhogen door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door bounce en opt-in management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en contentplanning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.

Wil je meer weten over Basedriver? Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Deel dit artikel:

Facebook Twitter LinkedIn whatsapp Mail