2Factor authentication aanzetten in Basedriver

24 juli 2020 - 2 minuten
Gekleurde balk

2Factor authentication aanzetten in Basedriver

← Terug naar kennisbank

2Factor authentication aanzetten in Basedriver

Vanaf Basedriver versie 9.10 is het mogelijk om 2Factor authentication aan te zetten. In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet.

Aanzetten

Om 2Factor authentication aan te zetten moet je eerst inloggen in Basedriver. Als je ingelogd bent klik je rechtsbovenin op jouw gebruikersnaam. Daar zie je vervolgens de optie 2Factor authentication.

Heb jij nog geen 2Factor authentication in Basedriver? Neem dan contact op met een Key-user uit jouw organisatie.

2fa dropdown

Als je hier op klikt kom je op de pagina waar je 2Factor authentication aan kan zetten. Om dit te kunnen gebruiken heb je een mobiele telefoon nodig waar Google Authenticator op staat.

qr code

Scan de QR code in de Google Authenticator app. Je krijgt vervolgens een eenmalige code te zien in de Google Authenticator app. Vul deze code in Basedriver in en klik op Inschakelen. Je hebt nu succesvol 2Factor authentication ingeschakeld!

Inloggen

Als je nu wilt inloggen in Basedriver dan krijg je, na het invullen van je gebruikersnaam en wachtwoord, een scherm te zien waarin je de eenmalige code dient in te voeren.

2fa invullen

Vul hier de code in en je bent ingelogd.

Uitzetten

Als je 2Factor authentication wilt uitzetten klik je na het inloggen rechtsbovenin op jouw gebruikersnaam. Vervolgens klik je op 2Factor authentication. Je krijgt het volgende scherm te zien:

disable

Klik op Disable en 2Factor authentication is uitgezet voor jouw account.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

• Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.