Contactmomenten aanmaken binnen een campagne.


← Terug naar kennisbank

Contactmomenten aanmaken binnen een campagne.

Als je een campagne hebt aangemaakt dan kan je binnen deze campagne één of meerdere contactmomenten aanmaken. Je klikt hiervoor op het tabblad Contactmomenten en vervolgens op contactmoment toevoegen. Er wordt vervolgens een pop-up getoond met de verschillende eigenschappen voor het contactmoment.

e-mail contactmoment toevoegen

Kanaal

Afhankelijk van jouw organisatie kan je kiezen om een contactmoment aan te maken voor e-mail, direct mail, telemarketing of sms.

Template

Het template is het raamwerk van een e-mail, waar Basedriver vervolgens de content inlaadt. Je kiest uit één van de templates die beschikbaar zijn voor jouw organisatie. Dit is enkel van toepassing op kanaal e-mail.

Type uiting

Het type uiting komt overeen met de Opt (toestemming) die mensen hebben afgegeven. Dit is bijvoorbeeld nieuwsbrief, commercieel of commercieel derden. Ook is de contactdruk van het contactmoment afhankelijk van het type uiting.  

Alle personen die geen opt hebben afgegeven om benaderd te worden voor het gekozen type uiting, zullen het contactmoment niet ontvangen.

Afzender

Je kunt kiezen uit verschillende afzenders welke zijn ingesteld voor jouw organisatie. Kies de juiste afzender, zodat de ontvanger deze naam te zien krijgt. Bij ‘Titel’ wordt de titel van dat merk als afzender gebruikt. Dit is allemaal vooringesteld in Basedriver.

Type contactmoment

Het type contactmoment (instant, ad-hoc of triggerbased) bepaalt hoe het contactmoment verzonden wordt. Zie hiervoor ook de artikelen ad-hoc contactmoment, triggerbased contactmoment  of instant contactmoment.

Na het aanmaken van een triggerbased of ad-hoc contactmoment kan je verder met het toevoegen van voorselecties op het tabblad algemeen van het contactmoment.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

E-mail marketing met Basedriver

E-mail marketing is een essentieel onderdeel van de marketing mix voor abonnementen. Basedriver is e-mail marketing software die specifiek is gemaakt voor deze uitdaging. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes. We zorgen ervoor dat je meer bezoekers genereert uit e-mail marketing en dat je die bezoekers kunt herkennen op de website.

Deel dit artikel:

Facebook Twitter LinkedIn whatsapp Mail