Hoe maak je een aftelklok in de mail?


← Terug naar kennisbank

Hoe maak je een aftelklok in de mail?

In Basedriver is het mogelijk om een aftelklok te maken en deze in de mail te verwerken. Hiermee zorg je ervoor dat de ontvanger van de mail makkelijk en snel kan zien wanneer een bepaalde gebeurtenis zal plaatsvinden. In dit artikel laten we zien hoe je een aftelklok kan maken.

De aftelklok genereren

Allereerst zullen we de aftelklok zelf moeten genereren. In dit artikel gebruiken wij Sendtric als voorbeeld.

Vul de gewenste gegevens in en kies de kleuren die je wilt gebruiken in de aftelklok. Vervolgens kan je de aftelklok genereren en deze in Basedriver toevoegen.

De aftelklok in Basedriver toevoegen

De aftelklok kan je toevoegen aan het type artikel Actie header. Om dit toe te voegen vink je Ja aan bij de optie Heeft countdown klok. Vervolgens verschijnt er een tekstvak waar je de link van de aftelklok kan plaatsen.

aftelklok toevoegen in basedriver

De aftelklok controleren

Je hebt nu succesvol de aftelklok toegevoegd aan de content in Basedriver. Vul de rest van de content aan en stuur jezelf een testmail om te controleren of de aftelklok naar wens is.

Op de onderstaande afbeelding zie je de aftelklok die in dit artikel als voorbeeld is gemaakt:

aftelklok

 

Neem contact op met Basedriver support

Is het in jouw Basedriver nog niet mogelijk om de aftelklok te maken? Neem dan contact op met een Key-user uit jouw organisatie of neem contact op met support@basedriver.com

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

 

 

Deel dit artikel:

Facebook Twitter LinkedIn whatsapp Mail