Wat te doen als inloggen niet lukt?

08 januari 2020 - 1 minuut
Gekleurde balk

Wat te doen als inloggen niet lukt?

← Terug naar kennisbank

Wat de doen als inloggen niet lukt?

Als het niet lukt om in te loggen in Basedriver, dan kan dat de volgende oorzaken hebben

IP Adres niet bekend

Als je Basedriver probeert te benaderen en de melding 403 – Forbidden: Acces is denied te zien krijgt, dan betekent dat in de meeste gevallen dat jouw IP-adres niet op de whitelist staat.

Controleer het IP-adres dat aan jou is toegewezen en vraag een Basedriver beheerder om het IP-adres toe te voegen. Zie ook Hoe voeg ik een IP-adres toe?.

Wachtwoord niet bekend

Kom je wel bij het inlogscherm maar kan je nog steeds niet inloggen? Klik op Wachtwoord vergeten? en vul jouw emailadres in. Je krijgt een mailtje om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Gebruiker niet bekend?

Krijg je geen mailtje? Dan moet jouw account nog aangemaakt of geactiveerd worden. Vraag aan een Basedriver key user in jouw organisatie om te controleren of je wel een account hebt in Basedriver.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

class=”btn btn–action”>Stel een vraag aan Support.

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

• Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.