Mailings samenstellen in meerdere varianten


← Terug naar kennisbank

Hoe maak ik een mailing in verschillende varianten in Basedriver?

Als je verschillende versies van content gemaakt hebt (zie content personaliseren) dan kan Basedriver automatisch berekenen welke verschillende versies er van een mailing er mogelijk zijn binnen een campagne. Dit noemen we Samenstellen.

Samenstellen van een e-mail

Nadat je de campagne hebt aangemaakt, een contactmoment hebt aangemaakt en eventueel de regels voor verzending hebt opgesteld, kun je binnen het contactmoment naar het tabblad samenstellen. Je kunt ervoor kiezen om alle mogelijke varianten van een mailing samen te stellen of enkel de varianten die van toepassing zijn op jouw selectie. Afhankelijk van de grootte van de selectie kan het samenstellen enkele minuten duren.

E-mail samenstellen: welkomstmail

Na samenstellen ziet per variant hoeveel personen deze variant ontvangen onder ‘aantal’. Ook zie je na de samenstelling precies welke content bij welke samenstelling is toegevoegd. 

Als je een campagne aan hebt gemaakt voor meerdere merken dan zie je onder ‘merk’ welke varianten er voor ieder merk beschikbaar zijn.

Mogelijke problemen bij het samenstellen

Indien het samenstellen niet lukt dan kan dat de volgende oorzaken hebben:

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

E-mail marketing met Basedriver

E-mail marketing is een essentieel onderdeel van de marketing mix voor abonnementen. Basedriver is e-mail marketing software die specifiek is gemaakt voor deze uitdaging. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes. We zorgen ervoor dat je meer bezoekers genereert uit e-mail marketing en dat je die bezoekers kunt herkennen op de website.

Deel dit artikel:

Facebook Twitter LinkedIn whatsapp Mail