Beluister de SAAS Bazen Podcast over Basedriver


Interview met Peter van der Schaar over marketing, SAAS en het bouwen van een online platform

Wat is de SAAS Bazen Podcast

In de SAAS bazen podcast gaat Johan de Wit van Nordhaven in gesprek met bazen van SaaS bedrijven. Je hoort alles over het bedenken, bouwen en schalen van een succesvolle SaaS business.

Wil je meer weten? Je kunt de verschillende afleveringen van de SAAS Bazen Podcast hier beluisteren.

De SAAS Bazen Podcast over Basedriver

In december 2020 spraken Johan de Wit en Peter van der Schaar een uur over Basedriver. Tijdens het gesprek kwamen verschillende onderwerpen aan bod, zoals het idee waarmee we gestart zijn, de overgang van agency naar softwarebedrijf en natuurlijk heel veel e-mail marketing.

Direct luisteren naar de podcast.

Meestgelezen marketing artikelen

Met Basedriver helpen we marketing teams met de omslag naar een datagedreven werkwijze. Dat doen we onder andere met ons weblog. Met onze artikelen proberen we je te helpen relevantere campagnes te maken, meer resultaat te halen uit content én je omzet te vergroten.

Dit zijn de meestgelezen artikelen uit ons marketing weblog

E-mail marketing strategie: in vijf stappen meer omzet uit e-mail marketing
Marketing tools: een overzicht van onmisbare marketing tools voor B2B en B2C
Retentie marketing: 6 tips om te voorkomen dat abonnees opzeggen
Zo verhoog je de openratio van e-mail marketing campagnes
Het beste verzendmoment voor e-mail marketing

Datagedreven werken met Basedriver

Met Basedriver helpen we marketing teams om de omslag te maken naar een datagedreven werkwijze. Dat doen we met ons  digital marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. Maar ook met een bewezen strategie in vijf stappen waar teams betere resultaten mee boeken. Daarnaast delen we onze kennis met ons weblog, video’s en LinkedIn.

Met Basedriver zorgen ervoor dat ze hun content aan de juiste klant aanbieden en conversie verhogen door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door bounce en opt-in management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en contentplanning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.

Wil je meer weten over Basedriver? Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Deel dit artikel:

Facebook Twitter LinkedIn whatsapp Mail