Emerce interviewt Peter van der Schaar over First Party Data


Verzamelen, opschonen en verrijken staat centraal in deze online video

Met het verdwijnen van third-party cookies wordt first-party data steeds essentiëler. Aan bedrijven de taak om aan voldoende en kwalitatieve first-party data te komen. En bij ‘kwalitatief’ gaat het vaak mis: in de gemiddelde database zit al snel tot 30 procent vervuiling, door bijvoorbeeld dubbele profielen.

Door die vervuiling heeft werken aan personalisatie en A/B testen weinig zin en kunnen marketingactiviteiten niet worden geoptimaliseerd.

In dit interview van Emerce met Peter van der Schaar, directeur van Basedriver, zijn alle ins en outs besproken over voldoende en betrouwbare first-party data. Hoe verzamel je deze data op legitieme wijze? En hoe ga je aan de slag met het ontdubbelen, cleanen en verrijken van die data om er vervolgens meer rendement mee te behalen?

Je kunt er alles over lezen op de site van Emerce

Meest gelezen marketing artikelen

Uiteraard hebben we ook een marketing weblogMarketing kan namelijk niet meer zonder marketing software. Met onze artikelen proberen we je te helpen relevantere campagnes te maken, meer resultaat te halen uit content én je omzet te vergroten.

Dit zijn de meest gelezen artikelen uit ons marketing weblog

Zo maak je een succesvolle e-mail nieuwsbrief
Stappenplan voor het verhogen van de openratio van nieuwsbrieven
Het beste verzendmoment voor een nieuwsbrief
Heractivatie campagnes die helpen met een schone mailinglijst

Over Basedriver

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteiten koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planningdie het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.

Wil je meer weten over Basedriver? Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Deel dit artikel:

Facebook Twitter LinkedIn whatsapp Mail