Interview met Peter van der Schaar in de CRO.Cafe Podcast


Guido Jansen en Bart van der Meer spraken met Peter over personalisatie en Basedriver

Onlangs is spraken Guido Jansen en Bart van der Meer van de CRO.Cafe podcast met Peter van der Schaar van Basedriver over personalisatie en Basedriver. Onder andere over manieren om meer herkenbare bezoekers naar de website te trekken.

E-mail marketing met Basedriver

Een marketing kalender alleen is natuurlijk niet voldoende voor goede campagnes. E-mail marketing is een essentieel onderdeel van de marketing mix. Basedriver is e-mail marketing software die specifiek is gemaakt voor deze uitdaging. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes.

We zorgen ervoor dat je meer bezoekers genereert uit e-mail marketing en dat je die bezoekers kunt herkennen op de website. Hiermee verhoog je het rendement van jouw e-mail marketing team. Basedriver past in een e-mail marketing strategie die leidt tot meer online bezoek en abonnees.

Wil je meer weten over campagne management met Basedriver? In onze tweewekelijkse nieuwsbrief ontvang je updates over e-mail marketing, abonnementen marketing en exclusieve uitnodigingen voor evenementen en webinars.

Schrijf je nu in en je ontvangt direct de eerste update!

Deel dit artikel:

Facebook Twitter LinkedIn whatsapp Mail