Uitgever Hearst Magazines The Netherlands kiest Basedriver voor marketing automation


redacties en marketeers van 26 titels gebruiken Basedriver voor e-mail marketing

Uitgever Hearst Magazines the Netherlands start Marketing Automation via Basedriver

En alweer kiest een uitgever voor Basedriver. Met Hearst Magazines gaan de redacties en marketeers van 26 tijdschriften e-mail campagnes verzenden via Basedriver. Hearst is uitgever van bekende titels als Cosmopolitan, Men’s Health, Esquire en Quote. Na F&L Media, New Skool Media, Zeilen Media, Vip Media en Emerce is Hearst de zesde uitgever die Basedriver gebruikt voor marketing automation, waaruit blijkt dat Basedriver bijzonder goed werkt voor abonnementsbedrijven met meerdere titels.

E-mail marketing met Basedriver

E-mail marketing is een essentieel onderdeel van de marketing mix voor abonnementen. Basedriver is e-mail marketing software die specifiek is gemaakt voor deze uitdaging. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes. We zorgen ervoor dat je meer bezoekers genereert uit e-mail marketing en dat je die bezoekers kunt herkennen op de website.

Wil je meer weten over abonnementen marketing met Basedriver? In onze tweewekelijkse nieuwsbrief ontvang je updates over e-mail marketing, abonnementen marketing en exclusieve uitnodigingen voor evenementen en webinars.

Schrijf je nu in en je ontvangt direct de eerste update!

This post is also available in: English (Engels)

Deel dit artikel:

Facebook Twitter LinkedIn whatsapp Mail