Vipmedia kiest Basedriver voor Marketing Automation


werven en behouden van abonnees gaat makkelijker met Basedriver

Vipmedia kiest Basedriver voor Marketing Automation

We zijn er heel trots op dat wederom een uitgever gekozen heeft voor Basedriver als campagne management en marketing automation oplossing. Vipmedia beheert een diversiteit aan unieke mediaplatformen. Allen gestuurd vanuit een gedreven combinatie tussen print en online. Bekende merken van Vipmedia zijn Historia, Tuinseizoen, Beet en Duiken.

“We zijn via een andere uitgever in contact gekomen met Basedriver”, zegt Ruerd Nauta, Manager Marketing bij Vipmedia. “Het tijdig benaderen van abonnees met de juiste content is van ons essentieel. We willen onze abonnees namelijk zo lang mogelijk behouden en oude abonnees terugwinnen. Basedriver maakt dit voor ons op een eenvoudige manier mogelijk.”

“We zijn erg blij dat ook Vipmedia voor ons gekozen heeft” aldus Peter van der Schaar van Basedriver. “Basedriver is specifiek ontwikkeld voor de behoeftes van marketeers van abonnementsbedrijven. Dat ook uitgeverij Vipmedia voor ons gekozen heeft is een bewijs dat het werven en behouden van abonnees een vak apart is, waar we met Basedriver graag bij ondersteunen.”

Inmiddels is Vipmedia live en worden de eerste campagnes verstuurd!

E-mail marketing met Basedriver

E-mail marketing is een essentieel onderdeel van de marketing mix voor abonnementen. Basedriver is e-mail marketing software die specifiek is gemaakt voor deze uitdaging. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes. We zorgen ervoor dat je meer bezoekers genereert uit e-mail marketing en dat je die bezoekers kunt herkennen op de website.

Wil je meer weten over abonnementen marketing met Basedriver? In onze tweewekelijkse nieuwsbrief ontvang je updates over e-mail marketing, abonnementen marketing en exclusieve uitnodigingen voor evenementen en webinars.

Schrijf je nu in en je ontvangt direct de eerste update!

Deel dit artikel:

Facebook Twitter LinkedIn whatsapp Mail