Werken bij Basedriver: Misha Hagelen, Business Analist

Hoe is het om te werken als business analist bij Basedriver?

29 maart 2020 - 4 minuten
Gekleurde balk

Werken bij Basedriver: Misha Hagelen, Business Analist

Basedriver is e-mail marketing software voor bedrijven met abonnementen en diensten. Door middel van Basedriver kunnen marketing teams samenwerken om e-mail campagnes te maken en gepersonaliseerde campagnes te versturen. Het multidisciplinaire team bestaat uit verschillende developers, een architect, product owners en support medewerkers. Een van deze support medewerkers is Misha Hagelen. Hij vertelt over zijn werk als business analist bij Basedriver.


Deze video is opgenomen voor het ingaan van de richtlijnen met betrekking tot anderhalve meter afstand.

Wie is Misha Hagelen?

Misha, 26 jaar en woonachtig in Utrecht, werkt fulltime bij Basedriver. In zijn vrije tijd loopt hij graag een rondje hard of gaat hij met zijn vrienden naar de Gamestate in Utrecht om te bowlen, poolen of darten. Sinds oktober 2019 is hij werkzaam bij Basedriver. Voor die tijd heeft hij zijn afstudeerstage met succes afgerond, waarna hij gevraagd is om fulltime in dienstverband te komen.

Als business analist is Misha veel in gesprek met klanten over hun wensen en behoeften in Basedriver. “Ik ben eigenlijk de schakel tussen de klant en ons development team. Ik ga in gesprek met klanten over of ze de huidige functionaliteiten willen wijzigen of nieuwe functionaliteiten willen toevoegen,” legt hij uit. Door met de klant te gaan zitten over wat ze precies willen, kan hij een plan van aanpak opstellen en ervoor zorgen dat het development team dit kan bouwen.

Hoe is het om bij Basedriver te werken?

Zijn dag bij Basedriver begint Misha, zoals vele anderen, met het openen van de e-mailbox. Als eindverantwoordelijke voor support kijkt hij of er supportvragen binnen zijn gekomen die meteen opgepakt moeten worden. Daarnaast controleert hij het monitoring dashboard, dat alles van Basedriver bijhoudt qua performance, prestaties en foutmeldingen. Zo kijkt hij of er ’s nachts niets geks gebeurd is, wat eerst opgelost moet worden, voordat hij de dag kan beginnen.

De diversiteit van klantvragen maakt het werk bij Basedriver voor Misha leuk en afwisselend. “We verkopen hetzelfde product aan verschillende klanten, maar elke klant heeft net weer een andere aansluiting of een andere inrichting,” vertelt hij. Dat zorgt ervoor dat alle supportvragen en functionaliteiten die klanten gewijzigd willen hebben, heel divers zijn.

Deze verschillende vragen van klanten kunnen het echter ook lastig maken om overzicht te houden. Zo kan dezelfde vraag bij twee klanten binnenkomen, maar kan het antwoord bij de ene klant compleet anders zijn dan bij de andere klant. Het is belangrijk om daar scherp op te zijn, zodat de klant op de juiste manier geholpen kan worden.

Wat heeft Misha bij Basedriver geleerd?

In zijn tijd bij Basedriver heeft Misha veel geleerd op het gebied van ICT. Zijn opleiding Business IT & Management was namelijk vooral gericht op bedrijfskunde in het ICT-domein. Voor de supportvragen en het laten wijzigen van functionaliteiten voor de klant, moest hij zich erg in de techniek verdiepen. “Ik moet heel erg de database induiken om te begrijpen hoe iets werkt en om een vraag goed te kunnen beantwoorden,” legt hij uit. “Daar heb ik wel veel van geleerd afgelopen maanden.”

Hier zou hij zich in de toekomst nog meer in willen ontwikkelen, zodat hij nog sneller en beter de klant kan helpen met vragen of het wijzigen van functionaliteiten. Zo hoeft hij ook zijn collega’s van development niet meer lastig te vallen, maar kan hij het zelf oplossen.

Hoe ziet Misha de toekomst van Basedriver?

Over de toekomst van Basedriver is Misha zeer positief: “Ik denk dat wij in de toekomst nog veel leuke en verschillende klanten gaan aansluiten. Basedriver is een mooi product, waarmee je je e-mail marketing heel goed kunt automatiseren. Ik denk dat dat voor heel veel bedrijven van goede waarde kan zijn.”

Wil jij ook werken bij Basedriver?

Bij Basedriver hebben we regelmatig vacatures voor marketeers, back-end developers en front-end developers. Je kunt deze vacatures vinden in het vacature gedeelte op onze website.

Op dit moment hebben we vacatures voor de volgende functie:

Medior C# .Net Developer
Junior C# .Net Developer
Stage online communicatie en contentmarketing
Stage e-mail marketing templates
Stage informatica: Machine learning

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.