Basedriver behaalt het ISAE 3402 type 1 certificaat


Nieuw certificaat geeft nog meer zekerheden over de security van Basedriver

In maart 2018 hebben we de certificering ISAE3402 ontvangen. Daarnaast was Basedriver al sinds 2015 ISO:27001 gecertificeerd.

Wat is het ISAE3402-certificaat?

Het ISAE3402 is een internationaal erkende certificering waarmee organisaties kunnen aantonen dat processen die worden uitbesteed nog steeds intern beheerst worden. Voor e-mail marketing software Basedriver houdt dat in dat we een aantal bedrijfsprocessen anders hebben ingericht. Dit hebben we vastgelegd in een rapportage, die door een accountant is getoetst aan de hand van opgestelde richtlijnen. Deze rapportage bestaat uit een aantal maatregelen die Basedriver treft ten aanzien van processen voor data veiligheid. Met name risicomanagement en beheersdoelstellingen komen daar in terug. De rapportage weergeeft de certificering, nadat deze is beoordeeld tijdens de audit.

Toepassing

De beheersdoelstellingen moeten behaald worden om de veiligheid te kunnen waarborgen. Dit gebeurt al met een goed functionerend informatie management systeem. Deze doelstellingen kennen ook risico’s. In de rapportage staat beschreven welke maatregelen wij treffen op het moment dat een risico een probleem vormt. Door deze toegepaste maatregelen te monitoren kan geconstateerd worden of de maatregelen voldoende effectief zijn.

ISAE3402 komt voor een deel overeen met de ISO 20071-certificering en is een van de manieren waarop we onze werkwijze aanpassen naar de nieuwe AVG.

De ISAE3402-certificering geeft onze klanten nog meer zekerheid over de manier waarop wij omgaan met risicomanagement en informatiebeveiliging.

Veilige marketing automation met Basedriver

E-mail marketing is een essentieel onderdeel van de marketing mix voor abonnementen. Basedriver is e-mail marketing software die specifiek is gemaakt voor deze uitdaging. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes.

Wil je meer weten over abonnementen marketing met Basedriver? In onze tweewekelijkse nieuwsbrief ontvang je updates over e-mail marketing, abonnementen marketing en exclusieve uitnodigingen voor evenementen en webinars.

Schrijf je nu in en je ontvangt direct de eerste update!

Deel dit artikel:

Facebook Twitter LinkedIn whatsapp Mail